Cube
Cube
6 Bewertungen | Bewertung hinzufügen

Cube

€ 550,00
Preis pro Stück

Verfügbarkeit :

Anzahl: 
Kaufen

Die Cubes sind zwei Mal so stark wie die Plug-in.

Das Tesla Cube Modell kommt in einem schwarzen und weißen ABS-Gehäuse.

Pro Büro mit sehr starkem EMF wird ein Cube empfohlen.
Wohnungen oder Büros in einem Radius von 1 km oder im Sichtbereich eines Handymasts, intelligenten Messgeräts oder mit einer großen Anzahl an WLAN-Routern. Für Hochhäuser, Arbeitsplätze und Schulen wird ein Cube pro Etage empfohlen. Der Cube bietet eine Reichweite von 90 m in alle Richtungen.

Die neue Konfiguration in Form von mehrwelligen skalaren Wellenformen bietet den derzeit besten Schutz vor Hochfrequenzstrahlung und 5G.
Einige Menschen werden zu Beginn der Nutzung leichte Entgiftungserscheinungen verspüren, andere nicht. Dies kann auf den Abbau von EMF-induziertem Stress im Körper und auf die Normalisierung des Immunsystems zurückzuführen sein.

Wir empfehlen Ihnen eines Tesla Gold Series Portable Modells, das Sie bei sich tragen können, wenn Sie Ihre Wohnung oder Ihr Büro verlassen. Damit halten Sie den Schutz aufrecht, wenn Sie Ihren geschützten Bereich verlassen.

EIGENSCHAFTEN:

 • Entwickelt für Homeoffices und große Bereiche
 • Reichweite 90 m in jede Richtung
 • Größe: 100 mm x 100 mm x 115 mm
 • Gewicht: 250 g
 • Nutzt verschiedene skalare Wellenformen
 • Ideal für Wohnungen und Büros mit hoher EMF-Belastung
 • Der beste Schutz vor Mikrowellenstrahlung
 • Kann durch EMF verursachte Ermüdung reduzieren
 • Fördert emotionale Stabilität
 • Ermöglicht einen ruhigen Schlaf
 • Kann das Energieniveau steigern
 • Wird mit einem 12-V-Netzteil geliefert

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen

Bewertung wird zuerst von admin genehmigt werden

Anonym - 17-09-2020 17:45

The Blushield Cube has made a significant change in our environment. It feels like a restoration of "normality", like the space around is clean, open, and peaceful.

David - 19-08-2020 11:16

Jag bor 200 meter mobilmast har inget trådlöst hemma men grannarna har runt mig har trådlöst, robborklippare etc.
Jag köpte väggbulan för några år sedan den hjälpte lite men endast i dess närhet, kunde ej vara iträdgården,
Men mitt almäntillstånd förbättrades.
Jag köpte kuben för ett par månader sedan, miljön blev genast mycket bättre i huset, Jag klarar även av att vara i trädgården betydligt bättre än innan.
Jag önskar att jag köpt kuben med en gång, men väggbulan har jag tagit med mig till jobbet nu.
David Sweden

Peter - 11-10-2019 09:04

In augustus 2019 het apparaat aangekocht. Wij merkten vrij snel dat je beter slaapt en de honden ook relaxter waren. Verder merk je niet zoveel, maar als je terug kijkt zijn er toch subtiele veranderingen in huis. Je voelt je beter dan voorheen.

Anonieme koper sept. 2019 - 30-08-2019 12:49

Dit apparaat gekocht in sept. 2019 omdat ik mij bewust ben van negatieve gevolgen van straling. Veel op internet erover gelezen en diverse producten geprobeerd als Shungite. Daar merkte ik niet veel van. Sinds we de Blushield hebben merk ik meer rust in mijn hoofd, dat begon al vrij snel toen we 'm inplugde. Minder ruis in je hoofd ofzo. Verder ben ik niet hooggevoelig voor straling, dus merk er verder niets van. Wat ons ook opviel is dat onze kat aanzienlijk rustiger was. Ik heb nog wel veel vragen over de techniek erachter en Scalar Waves omdat ik nog niet alles begrijp, maar door alle video's, interviews en reviews (ook op Amazon) en blogs op met name de US website heb ik wel vertrouwen in dit bedrijf. Zij hebben ook een interessante nieuwsbrief in het Engels.

veronique - 29-04-2018 11:16

na talrijke ontstoringen waar ik geen merkbaar resultaat van ondervond, ben ik gestart met de tesla gold portable - na 1 week gebeurde er een omkering, mijn zware vermoeidheid verdween 'plots' en ik had mijn gewoon energieniveau terug. de laatste jaren is gans de stad een vrije wifi zone geworden, alles wordt draadloos, smartmeters ... en zo ging mijn energie jaar na jaar zeer geleidelijk achteruit. wegens het goede resultaat heb ik dan het voordeelpakket large area cube (voor de woning) en de tesla gold disc (voor mezelf als ik weg ga - kun je als horloge of hanger dragen, of in je handtas, broekzak steken). in totaal heb ik nu 2 maanden de tesla producten en mijn dynamiek is terug zoals vroeger. ik ben heel dankbaar dat er eindelijk mensen zijn die iets goeds doen met de technologie die Nicola Tesla bracht.
met dank

JUDITH JOBSE - 24-02-2018 21:44

Geweldig apparaat! Ik ben begonnen met de Blushield portable voor onderweg en op het werk. Ik was erg te spreken over de positieve effecten: goed in mijn energie blijven, niet oververmoeid en met een kloppend hoofd thuis komen na een dag lesgeven of winkelen, geen concentratiestoornissen waardoor ik namen en woorden vergeet.

Ik heb nu ook de Tesla Large Area voor werkzaamheden op locaties met extra veel stralingsbelasting. Als professioneel zangeres word ik altijd omringt door elektronische en draadloze apparatuur. Ook hebben bezoekers van concerten en evenementen allemaal een mobiele telefoon. De laatste jaren was optreden voor mij als stralingsgevoelige zangeres dan ook een steeds groter probleem. Ik kon mij niet meer goed concentreren, vergat teksten, kreeg al in de kleedkamer barstende koppijn en na een optreden was mijn figuurlijke batterij helemaal leeg. De Tesla Large Area heeft mij absoluut niet teleurgesteld: vanaf het eerste optreden zit ik op het podium weer lekker in mijn vel en in mijn flow. Ik kom weer thuis met energie en heb veel minder lang nodig om te herstellen van de inspanning die ik geleverd heb.

Ik heb het idee dat ik niet alleen mijzelf maar ook het publiek een dienst bewijs met mijn Tesla Large Area. Al bij de portable Blushield merkte ik dat Blushield een bredere werking heeft dan straling alleen: ook mijn mind wordt er bijvoorbeeld rustig van. Daarom noem ik mijn Blushield apparaten 'good vibes generators'. En ik heb ook echt het idee dat het positieve effect merkbaar is bij het publiek in de zaal.