Tesla Gold Plug-in
Tesla Gold Plug-in
23 Bewertungen | Bewertung hinzufügen

Blushield Tesla Gold Plug-in.

€ 339,00
Preis pro Stück

Verfügbarkeit :

Anzahl: 
Kaufen

Der neue Weiße Plug-in ist jetzt Verfügbar. Wählen Sie das Modell in dem Auswahlfeld. Der zusätzliche Preis für derweiße Plug-In beträgt € 40,00.

Diese neue Konfiguration mit ihrer mehrfachen Wellenform bietet den besten Schutz gegen Hochfrequenzstrahlungen von drahtloser Apparatur, WLAN und Sendemasten.

Bei manchen Menschen treten anfangs Entgiftungserscheinungen auf. Das bedeutet, dass das Immunsystem stärker wird und sich wieder normalisiert. Und es bedeutet auch, dass das Blushield effektiv funktioniert. Es ist ratsam, während dieser Entgiftungsperiode viel Wasser zu trinken und eventuell zusätzlich ein Vitamin-C-Supplement einzunehmen. Die meisten Menschen erfahren keine Entgiftungssymptome, merken die positive Wirkung aber recht schnell.

Dieses Modell erzeugt eine umfangreiche Skala an Frequenzen zur Bekämpfung von elektromagnetischer Strahlung auf Zellniveau, wodurch das Modell den besten Schutz bietet, den Blushield bisher entwickelt hat. Das Tesla-Plug-in wurde für Menschen entworfen, die regelmäßig den Einflüssen von Sendemasten und drahtlosen Geräten ausgesetzt sind. Wenn Sie beispielsweise überempfindlich reagieren und an Allergien oder Nahrungsmittelintoleranz leiden, ist das Tesla-Modell eine ideale Hilfe. Wichtig ist aber, dass Sie sich bewusst sind, dass so ein Entgiftungsprozess eine ganze Weile dauern kann.   

Das Tesla-Gold-Plug-in wurde für die Nutzung in der Wohnung oder im Büro entworfen. Für unterwegs raten wir zur Verwendung des tragbaren Tesla-Modells.

Das Tesla-Gold-Plug-in ist aus schwarzem ABS (Acrylnitril-Butadien-Styrol), einem thermoplastischen Kunststoff mit einem blauen LED. 
 
Es zeichnet sich durch folgende Merkmale aus:

 • eine mehrfache Wellenform
 • einen Deckungsbereich mit einem Durchmesser von 90 m (45 m in alle Richtungen)
 • einen starken Feldeffekt
 • wird pulsierend über das Stromnetz ausgestrahlt
 • ist ideal für Gebäude und Büros mit einer hohen Strahlungsbelastung
 • empfohlen für einen optimalen Schutz
 • Es treten bei der Nutzung möglicherweise Entgiftungserscheinungen auf.
 • verringert die Müdigkeit
 • verringert die Symptome von Elektrosensibilität
 • fördert die emotionale Stabilität
 • verbessert Aufmerksamkeit und Konzentration
 • fördert einen erholsamen Schlaf
 • erhöht das Energiepotenzial
 
Technische Spezifikationen:
 • Eurostecker
 • niedriger Stromverbrauch
 • entspricht den EMC EN 50082-1:1992 und EN 50081-1 Normen
 • entspricht der Sicherheitsnorm NZ/AS 3100


Wichtig: Schwangere Frauen sollten dieses Produkt nur dann verwenden, wenn sie dies schon vor der Schwangerschaft getan haben. 

Bewertung hinzufügen

Bewertung wird zuerst von admin genehmigt werden

Gabriel - 17-09-2019 12:50

I got both the plugin and the induction one and both are amazing.

I started sleeping deeper and felt more rested in the morning and eventually having more nervous energy triggered somewhat of a detox over the course of a few days and on the other side of it I felt more balanced and more energetic. A must have.

Mandy - 07-09-2019 09:29

ja sehr zufrieden,
passt alles

J.T. Ling - 17-07-2019 23:44

Wij hebben de volgende producten gekocht: 4x Tesla Gold Plug-in, 2x Tesla Gold Portable, 1x Tesla Gold Auto.
Op onze 2 praktijken hebben we een Tesla Gold Plug-in en thuis zit er een in de meterkast. (een als reserve of misschien als cadeau voor de kinderen of kleinkinderen, mochten deze ook stralingsgevoelig zijn.) Voorheen hadden we een soort gelijk Nederlands product (Dual Earth Frequency Generator) dat jarenlang goed dienst heeft geleverd, maar om dat de stralingsvervuiling veranderd hadden we er minder baat bij. G4 en zeker G5 worden niet afgeschermd. De Tesla Gold Portable werken uitstekend voor ons en in de auto uiteraard de Gold auto. Als hoog gevoelig persoon blijf ik zo helder in mijn hoofd en is mijn lijf minder belast zodat ik mijn, ook vaak (hoog) gevoelige, patiënten beter kan helpen. Ik heb de producten nu 2 maanden en kan ze nu gerust gaan aanbevelen aan mijn patiënten. De Wifi straling wordt wat gecompenseerd, maar als deze geheel uitstaat dan is het toch wel voelbaar beter. Ben benieuwd of de G5 test ook doorstaan wordt.

NN - 22-06-2019 18:27

L.S.
Ik heb de gold plug-in nog niet zo lang, maar voor mij is het een uitkomst. Ik kan nu weer goed slapen. In het begin ervaarde ik wat ontwenningsverschijnselen, maar ik heb er zeker geen spijt van. In eerste instantie dacht ik dat het een schild vormde tegen de straling, maar uw antwoord via de mail was verrassend voor me. Mijn echtgenote zegt dat zij de positieve effecten die ik ervaar nog niet direct zo ervaart. Ik moet even wennen aan het weerlicht dat elke nacht de slaapkamer met flitslicht verlicht en verzwakt naarmate ook de activiteit van de elektromagnetische straling afneemt. Ik zou niet meer zonder kunnen en na zo'n korte tijd kan ik zeggen dat ik er zeer gelukkig mee ben. Ik hoop dat Blushield de Elektromagnetische straling te baas blijft. Misschien moet ik op termijn toch nog een sterkere hebben, maar ik weet niet of het hoge stralingsniveau dat nu via apparaten van buiten mijn appartement komt en verbrandingsverschijnselen op mijn lichaam heeft achtergelaten en ons leven nog altijd tot een hel maakt, nog onderdrukt kan worden. Ik zou niet meer zonder kunnen en ben blij dat ik deze heb aangeschaft. Mijn echtgenote ervaart meer bijverschijnselen, maar het is niet zeker of die door de elektromagnetische straling komen dof mogelijk via de plug-in. Ik maak ook gebruik van de portables omdat de elektromagnetische straling ook buiten, al ben ik kilometers ver weg, als een denkbeeldige enkelband om mijn voeten geketend blijft. Zo blijft mijn gezondheid wat betreft aanvallen door elektromagnetische straling in ieder geval onder controle van de portable .

Anna T - 21-05-2019 11:41

My life in the city has significantly improved with these products. Finally I could sleep longer than just 4-6 hours per night, my hormone system went back to normal, headaches were gone. I feel I got my life back. I am tremendously grateful for these products.

Anonym - 13-05-2019 07:44

wij hebben een homepack aangeschaft
en zijn er tevreden over
vooral omdat wij gevoelig zijn voor stralingen
dank u

Hilde - 11-05-2019 09:51

Ik weet dat ik erg last heb van de straling dat is de reden waarom ik het wou proberen, ik heb een zeer goede uitleg gekregen van Helene, ze antwoordde met veel respect op al mijn vragen en heeft mij zo goed mogelijk geholpen, ik heb beide uitgeprobeerd zowel de portable als de vaste, ik ben er van overtuigd dat het kan werken voor heel veel mensen, maar voor mij maakte het geen verschil en daarom heb ik het geretourneerd wat zonder problemen ging en mijn geld is ook onmiddellijk terug op de rekening gestort ik zou zeggen aan iedereen probeer het gerust uit want als het helpt dan ben je geholpen zo niet heb je ook niets verloren.

Helga - 30-04-2019 09:39

Omdat ik dag en nacht in een wifi omgeving zit was ik op zoek naar bescherming tegen deze straling.
Ik merk in huis geen verschil en kan het helaas ook niet meten, dat is jammer. Ook bij de portable merk ik geen verschil. Toch laat ik de apparaten zijn werk doen, wellicht merk ik verschil in de toekomst.

Anonym - 17-03-2019 20:42

We zijn blij met de Blushield. Iemand die geregeld bij ons op bezoek komt zei vlak nadat we de Blushield hadden ontvangen: 'wat hangt hier een oorverdovende stilte in huis'.
Na een korte periode van een ander soort hoofdpijn (niet erg want ik had toch al de hele tijd hoofdpijn), heb ik nauwelijks meer hoofdpijn, kan ik veel beter functioneren en heb ik een gevoel van rust in me.
Als mensen denken dat het niet werkt omdat ze niets merken: je merkt het ook niet, het is meer zo dat je op een gegeven moment je realiseert dat er iets is veranderd.

MEVR. VOS - 09-03-2019 11:37

Sinds een jaar woon ik in een appartement in Amsterdam en voelde sindsdien een chronische 'buzz' in mijn hoofd, alsof er teveel spanning op stond. Ik wijtte dat aan de hoeveelheid straling die voor mij is toegenomen en waar ik gevoelig voor ben.
Sinds ik een paar weken de Tesla Gold Plug in huis heb, heb ik een veel lichter en helderder gevoel, alsof mijn huis letterlijk schoner en lichter is. Ik kan het niet helemaal benoemen, maar het voelt goed, het doet zeker iets.

Fam. Bierman - 10-02-2019 14:57

Wij wonen op een waterader en op een paar honderd meter van een telecom zendmast. In de loop der jaren hebben we van alles geprobeerd om de energie in huis te stabiliseren, maar niets werkte. Tot Nu. Met de Tesla Gold Plug hebben we meer rust en stabiliteit in huis gekregen, de sfeer is prettiger, we hebben meer balans en ons energieniveau is toegenomen. Superblij met deze aanschaf, een opluchting!

Rob - 28-01-2019 10:02

Ik was al enige tijd op zoek naar bescherming tegen straling. Ik heb altijd het gevoel gehad dat straling van zendmasten en o.a. wifi slecht is voor de gezondheid. Ik denk ook dat het goed is dat in steeds meer landen wifi beperkt wordt op scholen. Maar aangezien ik verwacht dat de komende tijd de straling enkel zal toenemen heb ik besloten mezelf en mijn jonge gezin zoveel mogelijk te beschermen.
De plug-in heeft thuis zeker effect. Wij merken een duidelijke verbetering in energie en zijn vele malen helderder.
Deze positieve werking heeft mij doen besluiten om ook de portable aan te schaffen voor onderweg.

Anonym - 22-01-2019 14:53

De Plug-In lijkt zeker wel wat te doen, al kan ik dat niet precies voelen zoals sommige mensen. Wel merk ik dat ik minder moe ben dan voor het gebruik van de Plug-In. Ook de polsband gebruik ik dagelijks buitenshuis. Meestal in de jaszak. Alleen tijdens het sporten moet de band om, maar de band is heel lastig om om te krijgen. Een andere sluiting zou prettiger zijn. Met een dunne pols ben ik ook bang om de schijf te verliezen, hij schiet makkelijk uit het rubber. Daarom heb ik er een elastiek over heen gedaan, dan blijf de schijf beter zitten. Jammer dat die constructie niet wat steviger is. Maar verder beide prima producten. Ook de service was klasse.

Rita van der Leck - 13-01-2019 14:11

Ik ben zeer tevreden met de blushield. Sinds ik de plug-in en de portable heb slaap ik beter en heb meer energie. Ook ben ik opgewekter en ervaar minder stress. De hoofdpijn en de trillingen in mijn lichaam zijn verdwenen. Erg blij met het apparaat.

Anonym - 18-10-2018 14:14

Uitstekend product, effect was direct merkbaar. Wij wonen een paar honderd meter van een zendmast die in de loop der jaren is volgehangen met 3G en 4G zenders. Sinds we de Tesla Gold in huis hebben, hebben we meer energie, meer focus en meer balans. Een enorme opluchting!

Rico - 18-10-2018 07:39

Na 3 jaar de silver mini te hebben gehad nu besloten om voor de sterkere gold te gaan. Gelijk maar deze mooie aanbieding voor binnen en buiten de deur. Ondanks dat ik de silver gewend ben, moest ik toch nog even flink er aan geloven. Best wel wat ontwenningsverschijnselen. Gevolgd door duidelijk meer energie. De plugin is zelfs zo sterk dat ik hem echt 10 meter van mn slaapkamer heb moeten plaatsen. Daarbinnen geeft het zoveel energie dat je haast niet kan slapen. (Getest met sleepcycle app). Ook is op sleepcycle goed te zien dat je erg diep slaapt. Een nacht zonder Blushield is echt een ramp wat ook duidelijk te zien is in de app. Kortom erg blij, Zonder Blushield is mijn welzijn echt een stuk minder. Dit meermalen ondervonden toen de batterij zonder dit te weten leeg was, en ik me afvroeg waarom ik al 3 dagen achter elkaar een bad day had. Lees: veel meer stress, onrust en fluctuerende energie.

Anonym - 25-07-2018 11:30

The best of the best. Even better than the portable, maybe 20 times stronger. Had cured my heavy smartphone
allergie. Thank you Blushield!!! Buy it !!!!

Paulette de Kraker- Steenblok - 29-05-2018 19:10

29-05-2018 18:40:24
Bij mij werkt de blueshield erg goed. Ik heb het geluk dat mijn osteopaat ook met de blueshield werkt en ik dus in de praktijk mijn spierspanning kon testen. Wat een verschil. Ik raad het iedereen aan om in zo'n situatie te testen en te ervaren, want dat overtuigt je extra. Dus een goede ondersteuning binnen een pakket van dingen om je vitaliteit te behouden of uit te bouwen. Bijkomend voordeel: ook mijn plantjes stonden nog nooit zo mooi in blad

José - 02-02-2018 13:40

5-7-2017 11:08

Wij hebben dit apparaat aangeschaft daar wij twee grote antennes in ons dorp hebben staan.
Nadat wij hem hadden ingeplugd bleek na een aantal dagen mijn man geen last meer van hoofdpijn te hebben, en tot op heden nog steeds niet, de planten maken meer wortels aan en meer bladeren, wij hebben orchideeën waar al jaren eigenlijk een slechte groei was te zien.
Zelf voel ik mij ook stukken beter na een aanloop periode ik had wat last van ontgiftingsverschijnselen zoals een metaalsmaak in de mond na het opstaan.

Wij vinden dit een prima apparaat en hebben onlangs de portable gekocht voor mijn werk, als thuiszorgmedewerkers

Tom - 02-02-2018 13:40

7-6-2017 16:58

Ik heb de Tesla Gold plug-in ruim een maand geprobeerd. Tot mijn spijt reageerde ik niet op het gebruik van de Tesla.
Ik stel het heel erg op prijs dat ik de Tesla zonder problemen terug kon sturen en dat het door mij betaalde bedrag volledig werd terug gestort.

Anonym - 02-02-2018 13:39

8-1-2017 22:26

de service was heel fijn, zonder morren kreeg ik mijn geld terug.. voor mij persoonlijk werkte het niet goed, ik werd er duf van ( hoe leg je dat nou uit? eentonig werd alles...dat is wat anders dan gelijkmoedig namelijk) misschien was ze te sterk voor mij?

Jannie - 02-02-2018 13:38

10-8-2016 17:14

Wij hebben een Tesla plug-in in de kamer in het stopcontact
Hij bevalt ons prima en ook het gevoel erbij dat de omtrek van 45 meter beschermt is. Wij zijn er heel blij mee.

Engelien Kooij, Arnhem - 02-02-2018 13:36

7-11-2015 22:40

De Tesla Gold plug In is een ongelooflijke uitkomst tegen mijn GIGA STRALINGPROBLEEM!
Ik ben nu 4 weken in het bezit van dit simpele apparaatje.
Ik kan weer slapen, gewoon leven.
Onvoorstelbaar de werkzaamheid van dit product.
Het is mijn redding.
Hopelijk werkt het ook op de lange termijn.
Een heeeeeeeel Gelukkige gebruikster.