Home Pack 5 7
Home Pack
Bewertungen | Bewertung hinzufügen

Home Pack: Plug-in + Portable

€ 608,00
€ 549,00
Preis pro Stück
Anzahl: 
Kaufen

Diese Package Deal enthalt:

1 x Plug-in
1 x Portable

Bewertung hinzufügen

Sehr geehrter Kunde,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Mit freundlichen Grüβen,
Hélène Vercammen
Blushield-eu

Anonym -

wij hebben een homepack aangeschaft
en zijn er tevreden over
vooral omdat wij gevoelig zijn voor stralingen
dank u

MEVR. VOS -

Sinds een jaar woon ik in een appartement in Amsterdam en voelde sindsdien een chronische 'buzz' in mijn hoofd, alsof er teveel spanning op stond. Ik wijtte dat aan de hoeveelheid straling die voor mij is toegenomen en waar ik gevoelig voor ben.
Sinds ik een paar weken de Tesla Gold Plug in huis heb, heb ik een veel lichter en helderder gevoel, alsof mijn huis letterlijk schoner en lichter is. Ik kan het niet helemaal benoemen, maar het voelt goed, het doet zeker iets.

Anonym -

Ik ben zeer tevreden met de blushield. Sinds ik de plug-in en de portable heb slaap ik beter en heb meer energie. Ook ben ik opgewekter en ervaar minder stress. De hoofdpijn en de trillingen in mijn lichaam zijn verdwenen. Erg blij met het apparaat.

Rita van der Leck

Marie-José van der Linden - de Rijk -

Ik heb de Homeset uitgeleend en vandaag teruggekregen van een Mevrouw met ernstige elektrosmog klachten.
Helaas voelde zij geen verschil. Ik ga het nu zelf gebruiken.

Rico -

Na 3 jaar de silver mini te hebben gehad nu besloten om voor de sterkere gold te gaan. Gelijk maar deze mooie aanbieding voor binnen en buiten de deur. Ondanks dat ik de silver gewend ben, moest ik toch nog even flink er aan geloven. Best wel wat ontwenningsverschijnselen. Gevolgd door duidelijk meer energie. De plugin is zelfs zo sterk dat ik hem echt 10 meter van mn slaapkamer heb moeten plaatsen. Daarbinnen geeft het zoveel energie dat je haast niet kan slapen. (Getest met sleepcycle app). Ook is op sleepcycle goed te zien dat je erg diep slaapt. Een nacht zonder Blushield is echt een ramp wat ook duidelijk te zien is in de app. Kortom erg blij, Zonder Blushield is mijn welzijn echt een stuk minder. Dit meermalen ondervonden toen de batterij zonder dit te weten leeg was, en ik me afvroeg waarom ik al 3 dagen achter elkaar een bad day had. Lees: veel meer stress, onrust en fluctuerende energie.

A. Veenhuizen -

Ben zeer tevreden. De vage fysieke (darm) klachten zijn sinds ik blushield in huis heb verdwenen!! Alles voelt veel rustiger in mijn lichaam, het hele systeem.
Erg blij!

Paulette de Kraker- Steenblok -

Bij mij werkt de blueshield erg goed. Ik heb het geluk dat mijn osteopaat ook met de blueshield werkt en ik dus in de praktijk mijn spierspanning kon testen. Wat een verschil. Ik raad het iedereen aan om in zo'n situatie te testen en te ervaren, want dat overtuigt je extra.

Dus een goede ondersteuning binnen een pakket van dingen om je vitaliteit te behouden of uit te bouwen.

Bijkomend voordeel: ook mijn plantjes stonden nog nooit zo mooi in blad

Keine Bewertungen gefunden

Weitere Bewertungen