U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G
U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G U1 Limited Edition Black 5G
U1 Limited Edition Black 5G
5 Bewertungen | Bewertung hinzufügen
U1 Limited Edition Black 5G
€ 599,00
€ 419,00
Preis pro Stück

Verfügbarkeit :

Anzahl: 
Bestellen
 
Diese Limited Edition U1 ist in Mattschwarz erhältlich und wurde nur 500 Mal produziert. Eine Nummer jedes Modells wurde auf jedes Portable gelasert, um die Nummer zwischen 1 und 500 zu identifizieren.

Dieses Modell ist ideal für stark elektrosensible Menschen.

Ideal für alle, die den besten Schutz wünschen, den Blushield zu bieten hat. Ideal für Reisen.
Platzieren Sie es in Ihrer Tasche oder Handtasche oder tragen Sie es im Gepäck, um den 5G-Schutz auf Reisen zu genießen.

Die Garantie deckt keine Wasserschäden oder Knöpfe, die durch Herunterfallen beschädigt werden.
 
  • Entwickelt für tragbaren 5G-Schutz 
  • Dieses Modell ist ideal für stark elektrosensible Menschen
  • Flugzeugsicher 
  • Wird mit USB-C-Ladekabel geliefert. 
  • Lädt über 1 Ampere Ladegerät (nicht im Lieferumfang enthalten)
  • Inklusive 2 Ledertaschen in Schwarz und Blau

Information

Batterie
500 mAH
Gewicht
100 gr.
Größe mm
100 x 50 x 11
Output Typ
Dual Band Scalar
Bereich
1 Person
Schutzlevel
Level 5
Material
Zinc Alloy Die Cast
Stromspannung
3,7 V
Energieverbrauch
2 mA
Radius
3 m radius

Sortieren nach:

Bewertung hinzufügen
anneke - 06-05-2022 12:30

top product! Ik had altijd al de blushield portable en de blushield plug-in, maar de laatste tijd was dat niet meer genoeg. Snel moe, "zonder oorzaak", de straling is overal aan het veranderen/verergeren. Sinds ik de Ultimate heb ben ik niet moe meer, maar heb zelfs meer energie en slaap is ook verbeterd! Enig minpuntje vind ik de grote en het gewicht. Maar daar tegenover staat dat ik me veel beter/gezonder/energieker voel.

Anonym - 23-04-2022 13:30

Since, i have the C1 Cube. This is indeed a good Companion.

Diana - 21-01-2022 16:03

U1 is great, wonderful ! I am super happy to have it , makes a huge difference in my life. And the customerservice is also fantastic.

Mr Bjorn - 21-05-2021 14:20

I'm very happy. I love the energy of the new Blushield, and it was shipped to my country very quickly. :)

Judith Jobse - 07-04-2021 12:32

Wow, dit is écht een geweldig apparaat! Ik heb al een paar jaar de Tesla Gold die ik gebruik tijdens mijn werk en de portable premium voor onderweg, maar dit is echt weer andere koek. Ik weet niet of het komt door het continu-signaal, het veranderde algoritme of beiden. Ik ben elektrogevoelig en mijn huis is stralingsarm gemaakt. De Tesla Gold en de portable premium gebruikte ik vooral op mijn werk en onderweg: het duurt daardoor langer voordat ik klachten krijg en ik kan beter zijn in een omgeving met veel straling. Thuis in mijn stralingsarme woning gebruikte ik ze in mijn werkkamer als ik achter de computer zat, maar als ik ging slapen had ik het liefst niks aan. Echter, de laatste tijd zijn er frequenties bijgekomen die veel dieper doordringen en daar kreeg ik ook thuis last van ook al kon ik niet een significante toename meten. Sinds ik de portable ultra heb is de ruis van die frequenties weg: het voelt weer harmonieus en zacht. Sterker nog, ik wil het apparaatje niet meer uitzetten en heb hem nu zelfs op mijn nachtkastje liggen omdat ik er ook beter door slaap en meer uitgerust wakker wordt. Ik werk met stemvorken met de solfeggio-frequenties en weet uit ervaring hoe krachtig ze zijn. De ultra voel ik heel sterk in mijn hartchakra; het gevoel dat er hartcoherentie is. Ik merk een duidelijke toename van mijn energie en vitaliteit. Ik denk dat Blushield zichzelf met de ultra heeft overtroffen in het creëren van natuurlijke en harmonische frequenties waar het lichaam zichzelf op kan 'tunen'. Want zoals Eileen McKusic van biofieldtuning zegt "het lichaam is een zelfstemmend instrument'. Ik denk dat deze Blushield de beste portable body-tuner is die op dit moment op de markt is. Ik kan het iedereen aanraden.